Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

dijous, 30 d’octubre del 2014

El CEIP Encants estrenarà al 2015 el seu innovador edifici a Glòries (notícia a 20 minutos)

El nou centre escolar començarà a funcionar a l'inici del proper curs 2015-2016. El projecte ha estat una llarga reivindicació de pares, infants i professorat. Les cinc plantes del col·legi donaran cabuda a 450 alumnes d'entre 3 i 12 anys.

El CEIP Encants estrenarà un nou edifici coincidint amb l'arrencada del proper curs 2015-2016. Els alumnes d'aquest col·legi estan seguint les classes del present curs en uns mòduls prefabricats a l'espera de la finalització de la construcció de l'esperat immoble, una llarga reivindicació de pares, infants i professorat.

Tot el procés participatiu previ a la definició del projecte s'ha dut a terme mitjançant comissions mixtes de mestres i familiars amb l'AMB, que ha estat sensible a les seves demandes.

Els treballs de construcció del nou edifici del CEIP Encants van començar el passat mes de juliol i estan respectant els terminis de finalització de les obres. Actualment, s’està aixecant el sostre de la tercera planta, que ja sobrepassa l’alçada de la tanca exterior. L’escola funcionarà durant tot aquest curs en barracots, una estructura que dificulta el desenvolupament de les característiques pedagògiques especials amb les quals treballa aquesta escola, pionera a la ciutat de Barcelona.

Llegir més (a 20 minutos)