Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

divendres, 4 de maig del 2012

56 retrats per reclamar la construcció de l'escola l'Univers (notícia de El Punt-Avui)

Aquest dissabte, famílies i professorat celebraran una festa reivindicativa per demanar un equipament definitiu. Les fotografies d'una cinquantena d'alumnes seran enganxades al mur del solar on s'ha d'edificar el centre, acció que s'emmarca en un projecte artístic internacional.

L'escola l'Univers de Barcelona celebrarà aquest dissabte una festa reivindicativa per reclamar que es construeixi l'edifici definitiu on s'ha d'ubicar el centre. Des de fa tres anys, les classes es duen a terme en uns barracons instal·lats a la plaça del Poble Romaní i, segons el regidor d'Educació, Gerard Ardanuy, el nou equipament no es podrà inaugurar abans del 2016.

La protesta de famílies i professorat de l'Univers començarà cap a les 11 del matí. Una de les accions que duran a terme serà una enganxada de 56 retrats de nens i nenes de dos a sis anys en el mur del solar del número 227 del carrer Bailèn de Barcelona, on s'ha de construir l'escola definitiva.

Llegir més (a El Punt-Avui)