Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

dijous, 23 de desembre del 2010

S'ha firmat l'esperat conveni a Can Fabra

El gerent del districte, el Sr.Valdueza, li ha comunicat a la directora de Can Fabra que ja s'ha signat per les dues parts el conveni entre l'Ajuntament de Barcelona i el Departament d'Educació que ha de permetre la construcció de l'escola Can Fabra.

El Sr. Valdueza va a explicar a la darrera assemblea de l'AFA Can Fabra que sota la escola l'Ajuntament vol construir també un aparcament de vehicles, motiu pel qual és necessari aquest conveni per construir dos equipaments diferents de dues administracions a la vegada.

Es confirma per aquest conveni que l'obra la tirarà endavant l'Ajuntament via l'empresa municipal BIMSA. Això és una notícia molt bona ja que el projecte es podrà seguir des del Districte i serà més fàcil incidir-hi.

Hem aconseguit guanyar aquesta batalla amb l'esforç de tothom. Encara queda temps però fins que l'últim totxo estigui posat per cantar victòria de manera definitiva. Aixó si, de moment, ens podem menjar els torrons ben de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada