Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

diumenge, 23 de setembre del 2012

Acabeu la nova escola de Corbera Ja!!!

L'escola Cau de la Guineu ha convocat una concentració a l'escola el dia 25 de setembre a les 16.30h per demanar que s'acabi la construcció de l'escola ja.

L'escola Cau de la Guineu està situada a Corbera de Llobregat i té una problemàtica particular.

Aquesta escola va començar a funcionar a meitat del curs 2008-2009. El primer curs realitzat íntegrament al centre va ser el curs 2009-2010.

En una primera fase es va construir un edifici per allotjar els tres cursos d'educació infantil i estava previst que en una segona fase es construís l'edifici per allotjar la primària.

Durant el curs 2010-2011 la Generalitat havia d’iniciar les obres d’ampliació del centre, atès que d’altra manera resulta inviable l’entrada de nou alumnes. L’octubre de 2011 se’ls va comunicar als pares que aquestes obres no s’iniciaran per la manca de pressupost.

Els curs escolar 2011-2012, només ha pogut entrar una línia de P3 degut a la manca d’espai del centre, havent-se de repartir els nens “sobrants” a les altres escoles del poble.

Com que aquesta segona fase es retarda les famílies de l'escola han començat a realitzar algunes mobilitzacions per demanar que es construeixi la segona fase ja que aquest curs s'ha començat a impartir primària.

Llegir més (a la web del AMPA Cau de la Guineu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada