Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

divendres, 17 de gener del 2014

L’Ajuntament pagarà la construcció de la nova Escola l’Univers (notícia de BTV)

L'alcalde, Xavier Trias, ha anunciat que l'Ajuntament pagarà les obres de l'Escola l'Univers, tot i les dificultats econòmiques de la Generalitat.

Des de la creació del centre, el 2009, els alumnes han rebut les classes en barracons. El compromís municipal garanteix que tiri endavant el projecte del nou edifici, que ha estat llargament reivindicat per l'equip docent i les famílies.

La direcció del centre educatiu i les famílies dels alumnes, que ja fa anys que reivindiquen la construcció de l’equipament, s’han mostrat molt contents amb la notícia.

El primer pas per a la construcció de l’escola serà l’inici, al febrer, de les obres del pàrquing que s’ha de fer al soterrani. Un cop la llosa estigui col·locada es començarà a treballar simultàniament en els dos equipaments. A dalt començaran els treballs per aixecar l’edifici i a sota s’enllestirà l’aparcament.

Si es compleixen les previsions, l‘edifici es començarà a aixecar abans que acabi l’any i l’objectiu és que estigui a punt per al curs 2015-2016.

Llegir i veure més (a BTV)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada