Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

dimarts, 1 de març del 2011

L'AMPA La Maquinista es reuneix amb amb la regidora de Sant Andreu

El dimarts 1 de març, amb motiu del Plenari de l'Ajuntament del Districte, diverses famílies de la escola La Maquinista es van personar a la plaça Orfila per donar compte de la seva preocupació: encara sense resposta i sense proposta d'ubicació definitiva.

Des de l'Ajuntament se'ls va demanar que anéssin uns minuts abans per reunir-se amb la regidora, la Sra. Gemma Mumbrú. Els va explicar que l'Ajuntament preveu que l'escola definitiva es pugui ubicar allà on estan ara.

Aquest mateix matí la regidora s'havia reunit amb els responsables de l'empresa propietària de gran part del terreny (Metrovacesa) i s'han acordat unes reparticions que permetrien disposar dels metres quadrats necessaris per a l'escola.

El divendres de la setmana que ve es preveu que l'empresa doni el vist-i-plau a l'acord i es signaria ben aviat. La regidora els va manifestar el seu interès perquè així sigui i afirma que s'agilitzaria al màxim el procès necessari per disposar del terreny i poder cedir-lo a la Generalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada