Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

dimarts, 6 de desembre del 2011

La Maquinista surt al carrer … i el talla

Com cada dijous les famílies de l'escola La Maquinista van manifestarse a la plaça Orfila. Acabada la concentració de aquest sisè dijous, un grup de famílies espontàniament va tallar el passeig de Torras i Bages durant uns minuts.

Després d'una reunió realitzada amb el Regidor del Districte, el Sr. Raimond Blasi, on van constatar que han passat quatre anys i encara no disposen de terreny per a la ubicació de l'escola, van decidir manifestar-se cada dijous a les 17.30h a la plaça Orfila per demanar a l'Ajuntament que se'ls assigni un terreny definitiu al crit de "volem solucions i no barracons".

"Exigim allò que és nostre i que és un dret i un deure vers els nostres fills i filles" diu l'AMPA per justificar la manifestació de cada dijous.

Sobre el tall del carrer, un pare va declarar que "com que el regidor no va surtir a donar-nos explicacions algú va pensar que havíem de fer alguna cosa per cridar-li l'atenció". Sembla que alguns dijous el Sr. Raimond Blasi va baixar del seu despatx per parlar amb les familias i amb la prensa però aquest dia ja havia plegat.

Llegir més (a la web de l'AMPA la Maquinista)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada