Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

dijous, 13 de març del 2014

L’Escola Congrés – Indians es traslladarà a l’Escola Rosa dels Vents, a la Sagrera (notícia a BTV)

L'Escola Congrés - Indians fa quatre anys que està en barracons en un espai provisional. El creixement dels grups d'alumnes ha fet que les instal·lacions actuals hagin quedat petites. Per això, el proper curs el centre es traslladarà a l'edifici de l'Escola Rosa dels Vents, que tancarà al juny.

Uns 200 alumnes de P3 a primer de primària omplen els espais de l'Escola Congrés - Indians. Aquest és el quart curs que el centre està en barracons.

Les famílies ja sabien que la ubicació actual de l'equipament era provisional. I ara ha arribat el moment de traslladar-se. El professorat i els alumnes començaran el curs vinent a l'edifici de l'Escola Rosa dels Vents. Aquest centre ha reduït progressivament l'oferta de places escolars els darrers anys i tancarà al juny. Serà a partir de llavors quan es condicionarà l'edifici ubicat a la Sagrera per a la comunitat educativa del Congrés i els Indians.

Veure més (a BTV)