Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

dissabte, 26 de novembre del 2011

Ampas piden escuelas en barracones tengan una vida máxima de tres cursos (notícia a l'ADN)

La Federación de Asociaciones de Madres y Padres de Alumnos de Cataluña (Fapac) de las comarcas de Barcelona ha pedido hoy en su reunión anual, celebrada en Mataró, que las escuelas en barracones tengan una vida máxima de tres cursos.

Durante el encuentro, que forma parte de una jornada reivindicativa en diferentes ciudades sobre este tipo de escuelas, la presidenta de la Fapac, Imma Foyà, ha indicado que "los barracones, a pesar de la connotación negativa de la palabra, son unas instalaciones que debidamente condicionadas pueden ser dignas, aunque de manera temporal".

La Federación quiere que no se frene "indiscriminadamente ni se aplace sin justificación" la construcción de escuelas en edificios definitivos y que se constituya una mesa de seguimiento formada por el departamento de Enseñanza y representantes de la Fapac para velar por el cumplimiento de un calendario de construcciones, con información "transparente y fluida".

Llegir més (a l'ADN)