Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

dijous, 10 de novembre del 2011

Quatre anys en barracons (notícia de BTV)

A l'Escola La Maquinista, del barri del Bon Pastor, fa quatre anys que fan classes en barracons. Tot i que el litigi del terreny que se'ls havia adjudicat es va resoldre al maig, ningú no els ha assegurat si finalment hi construiran l'escola. A la ciutat hi ha diversos centres en barracons però en aquest cas, el futur és del tot incert: no hi ha cap edificació projectada.

Cada dijous des de fa tres setmanes alumnes, pares i mares protesten davant la seu del districtre de Sant Andreu. Diuen que continuaran venint cada setmana fins que se’ls doni una solució definitiva, tant pel que fa a la ubicació del nou centre com per poder ampliar el lloc on són ara per poder créixer en nombre d’alumnes i d’espais.

Des de l’Ajuntament han adquirit el compromís de buscar un emplaçament definitiu tan aviat com sigui possible. Diuen que tot el que va dir el govern anterior ara no és vàlid i que s’han de començar les negociacions de zero.

Veure més (a BTV Notícies)