Per les escoles de nova creació, 3 anys en barracots són suficients

Demanem a l’Administració els següents compromisos que fins i tot entenem haurien d’estar regulats per llei:
- Que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés.
- Que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
- Que es planifiquin d’inici el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries.
- Que s’articulin sistemes de participació dels pares i mares i de les direccions dels centres amb l’Administració. (Llegir tot el Manifest)

dilluns, 11 de març del 2013

Salvem Can Montllor (manifest contra el tancament de l'Escola Can Montllor de Terrassa)

L’Escola Can Montllor es va crear el curs 2010-2011 en resposta a un creixement demogràfic. L’Escola Roser Capdevila era la primera opció per a un gran nombre de famílies, i moltes en van quedar fora. Malgrat haver demanat l’augment d’una nova línia en aquell centre per aquell curs, el Departament va apostar per la creació d’una nova escola.

"I no es va equivocar gens ni mica", afirmen, "Perquè l'escola Can Montllor era i és necessària, i a més s’ha convertit, en tant sols 3 anys, en un projecte únic i innovador. L’escola Can Montllor, com d’altres arreu de Catalunya, trenca amb un model educatiu tradicional, desenvolupant metodologies i dinàmiques d’aula obertes i innovadores, centrades en els infants i les seves famílies. L’escola Can Montllor atén a cada infant fent lluir el millor de cadascú, acompanyant tant els nens com a les famílies, embolicant-se en projectes nous i reptes que creen il·lusió i treball cooperatiu, dedicació i orgull compartit pels resultats obtinguts. Així és com aconsegueix uns nivells de coneixement i competències molt alts, esdevenint alhora una escola integradora sense perdre qualitat educativa. Esdevenint un model d’escola pública i de qualitat."

Llegir el manifest (a la web de l'AMPA de l'escola Can Montllor)
Veure el llistat d'adhesions (a la web de l'AMPA de l'escola Can Montllor)